لیست اختراعات عباس حاجي آخوندي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 9
تاریخ اظهارنامه: 1391/07/18
تاریخ ثبت: 1391/08/16
خلاصه اختراع:

بيماري قلبي عروقي يكي از مهمترين بيماري ها در دام شناخته مي شود امروزه داروهاي ضد اريتمي اينوتروپ مثبت و مدر به عنوان داروهاي اصلي براي درمان بيماري هاي قلبي عروقي در دام مد نظر قرار مي گيرد. گياه بومادران قرن ها به عنوان گياه دارويي مورد استفاده بوده است . بومادران داراي اثرات مفيد گوناگون از جمله در موارد ضعف قلب . افزايش فشار خون و ترومبوز عروق مغزي و عروق كرونر است. با توجه به مطالعه كه در دانشكده دامپزشكي علوم پزشكي تهران صورت گرفته است نتايج حاصل از اين مطالعه بيان مي كند كه اين گياه باعث افزايش قدرت انقباضي قلب دو ساعت بعد از تزريق مي گردد در دام مي گردد..

تاریخ ثبت: 1391/12/13
خلاصه اختراع:

در صنعت دامپروري در هر نقطه از جهان در كنار توليد كنار توليد گوساله به عنوان يكي از منابع در امد توليد هر چه بيشترشير به همراه كيفيت بالاتر در دستور كار دامپروران قرار دارد. گياه گالگا (Galega officinalis) ازخانواده پروانه اسا كه در كشور امريكا و كشور هاي اروپايي محصولات بسياري از ان در راستاي افزايش شير طراحي شده است با استفاده از اين خاصيت گياه در دانشكده داروسازي دانشگاه علوم پزشكي تهران اقدام به طراحي فرمولاسيون از پودر اين گياه به همراه چند گياه ديگر و مكمل هاي معدني و ويتاميني نموديم ( فرمولاسيون به صورت 80% گالگا و 20% سياه دانه) طي مطالعه كه بر روي اين دارو در دانشكده دامپزشكي دانشگاه تهران انجام پذيرفت اين دارو نه تنها باعث افزايش شير دام گشته است بلكه فاكتور هاي از جمله كاهش باكتري در شير و افزايش كيفيت شير را موجب شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1392/01/08
تاریخ ثبت: 1392/08/20
خلاصه اختراع:

از ديرباز دهانشويه ها يك مكمل خوب براي سلامت دندان ها و لثه ها محسوب مي شوند. اساسي ترين روش پيشگيري از پوسيدگي حذف پلاكهاي دنداني از روي دندانهاست كه با مسواك زدن هاي درست به راحتي ميتوان پلاك دنداني را از روي سطوح ليبيال و لينگوال دندانها برداشت ولي پاكسازي اين پلاك از روي سطوح پروگزيمال- محل اتصال دو دندان – مشكل است به خصوص كه بعضي نواحي از اين سطوح با نخ دندان نيز قابل دسترسي نيستند وبه نظر ميرسد دهانشويه ها با داشتن حالت مايع به راحتي قادر به نفوذ به اين مناطق از دندانها بوده و آنها را پاكسازي ميكنند. به اين ترتيب مي توان به اهميت دهانشويه هاي ضد باكتري پي برد. پركاربردترين دهانشويه ضدباكتري موجود در بازار دهانشويه كلرهگزيدين 2/0 درصد است كه براي بيماران خاص –مثل افراد مبتلا به سرطان دهان – بيشتر مشكل ساز خواهد بود. دهانشويه " كاليگمنت " همزمان داراي اثرات ضدقارچي و ضدباكتريايي است و ميتواند جايگزين مناسبي براي دهانشويه هاي كلرهگزيدين موجود در بازار باشد. دهانشويه " كاليگمنت " با دارا بودن همزمان هر دو اثر ضدباكتري و ضد قارچي محدوديت كمتري براي استفاده دارد و به ويژه درمورد بيماران مبتلا به سرطان دهان اين دهانشويه جايگزين مناسب تري براي دهانشويه هاي آنتي باكتريال است زيرا كه در اين افراد به دليل پرتو درماني ترشح بزاق آنها كم مي شود وهمين امر آنها را بسيار مستعد پوسيدگي هاي دندان مي كند كه متاسفانه در بسياري از موارد غير قابل اجتناب است زيرا كه اگر اين بيماران كه سيستم ايمني آنها به دليل شيمي درماني ضعيف شده مكررا از دهانشويه كلرهگزيدين استفاده نمايند به طور گسترده به عفونت هاي قارچي مبتلا مي شوند كه خود مشكلات زيادي به همراه دارد. با اين اوصاف وجود دهانشويه اي كه همزمان داراي هردو اثر ضدباكتري و ضدقارچي باشد بسيار ضروري و سودمند مي نمايد. فرمولاسيون : محلول دهانشويه كاليگمنت (Caliqment) شامل گياهان زير است : ميخك هندي Syzgiumaromaticum (L.)Merril&Perry مازو QuercusbrantiiLindi شيرين بيان Glycyrrhizaglabra L. هميشه بهار Calendula officinalis L. نعناع Menthalongifolia (L.) Hudson - سديم بنزوات يه عنوان محافظ - طعم دهنده و رنگ دهنده - قوام دهنده - سورفاكتانت - آب

تاریخ اظهارنامه: 1392/04/16
تاریخ ثبت: 1392/08/20
خلاصه اختراع:

مشكلات جنسي (sexual dysfunction)‏ را مي‌توان مشكلاتي كه در يك يا چند مرحله از مراحل آميزش جنسي بروز مي‌كند و سبب كاهش لذت جنسي يا عدم دست يابي به اوج لذت جنسي مي‌شوند تعريف كرد . در حال حاضر تبليغات گسترده‌اي در مورد بعضي كرم‌ها و اسپري‌ها صورت مي گيرد كه تركيب اكثر آنها ماده‌اي بي‌حس‌كننده به نام گزيلوكايين ( ليدوكايين ) است. اين كرم‌ها و اسپري‌ها نه تنها اثر درماني ندارند، بلكه مهمي نيز خواهند داشت. دسته ديگر كه داروهاي شيميايي از دسته مهار كننده هاي 5- فسفودي استراز مانند سيلدنافيل و تادالافيل و ... هستند ، علاوه بر پاسخدهي كم عوارض زيادي داشته و با بسياري از داروهاي ديگر نيز تداخل دارد . از آنجاييكه اين قبيل مشكلات معمولا در بين جوانان بسيار فراگير است ، براي حل آنها نياز به داروهايي موثر و مهم تر از آن كم عارضه تر مي باشد كه طبيعتا تركيبات طبيعي گزينه نخست مي باشند . كپسول خوراكي آفروكرك پلاس APHROKURK PLUS ) ) كه در اين نوشته معرفي مي شود , و درخواست ثبت آن خدمت شما ارايه شده است فراورده اي است كاملا طبيعي كه با داشتن مواد موثره اي كه از دو گياه بومي ايران ( زعفران و خارخاسك ) به دست آمده اند ، علاوه بر داشتن پشتوانه علمي محكم در طب جديد و پشتوانه غني در طب سنتي بدليل داشتن گياهاني كه عمدتا در ايران رويش دارد از لحاظ اقتصادي و تجاري نيز محصول كاملا مناسبي به شمار مي رود . در داروي مشابه اين تركيب كه در ايران وجود دارد ( قرص آفروديت ) مقدار عصاره زعفران 3 ميلي گرم است در حاليكه در فرم دارويي حاضر اين مقدار به 15 ميلي گرم تبديل شده است ( دوز سمي اين گياه در حدود 50 برابر مقدار داروي موجود در اين كپسول است ) بعلاوه عصاره هيدروالكلي ميوه گياه خارخاسك نيز به مقدار 60 ميلي گرم در هر كپسول موجود است . البته نسبت به فراورده آفروديت علاوه بر تغيير در كميت هاي فوق ، اصلاحاتي نيز در روش عصاره گيري و ساخت كپسول انجام شده است . فرم دارويي كپسول هر كپسول خوراكي آفروكرك APHROKURK) ) حاوي تركيبات زير است: - 15 ميلي گرم عصاره هيدروالكلي 1 به 20 كلاله گياه زعفران با نام علمي Crocus sativus L. - 60 ميلي گرم عصاره هيدروالكلي 1 به 6 ميوه گياه خارخاسك با نام علميL. Tribulus terrestris بهمراه ماده محافظ ( سديم بنزوات ) و لاكتوز نحوه مصرف دارو : روزانه دو مرتبه و هربار به يك كپسول با آب ميل شود . مصرف كپسول ها بهتر است با معده پر صورت گيرد . موارد منع مصرف آن: - در زنان باردار بعلت وجود مواد قاعده آور موجود در زعفران منع مصرف دارد . البته در ساير بانوان در دوز درماني ( روزانه دو كپسول ) شاهد اين اثرات نخواهند بود . - در افراد حساس به زعفران با احتياط مصرف شود. - در بيماراني كه مبتلا به كمبود فشارخون هستند مصرف دارو بايد با احتياط انجام شود . اثرات باليني: افزايش دهنده تمايلات جنسي در آقايان و بانوان .

تاریخ ثبت: 1392/12/06
خلاصه اختراع:

خلاصه توصيف بيماري هاي مفصلي يكي از شايعترين مشكلات در افراد جامع بخصوص در افراد سالمند مي باشد. استفاده از كورتون ها در اين مورد رايج مي باشد كه بعلت عوارض زياد اين داروها از جمله پوكي استخوان استفاده از ان ها بايد با احتياط زياد انجام گيرد. در اين راستا مكمل درماني جديدي بصورت انحصاري در امريكا و فرانسه توليد شده است كه اثر درماني بسيار خوبي داشته است كه در ايران و حتي اسيا نمونه ندارد. در اين طرح ما با استفاده از نيرو هاي مجرب و با دانش فرمولاسيوني جديد براي استفاده در بيماران طراحي نموديم.

تاریخ ثبت: 1392/12/06
خلاصه اختراع:

اسهال از بيماري هاي خطرناك مي باشد كه در صورت عدم كنترل سبب مشكلات ديگري براي بدن مي شود. گياهان دارويي در درمان بيماري هاي انسان از گذشته مورد استفاده بوده اند. بيماران براي استفاده گياهان دارويي با مشكلاتي مانند دشواري تهيه آن ها و طعم نامطلوب مواجه مي باشند. تهيه گياه فرندول به صورت قرص براي درمان بيماري اسهال سبب رفع اين مشكلات خواهد شد. اين گياه از گذشته براي درمان اسهال مورد استفاده داشته و تهيه قرص آن مصرف آن را آسان نموده است. علاوه بر اين مقدار معيني از دارو به بيمار تجويز مي شود كه مي توان مقدار و اثر آن را پايش نمود.

تاریخ ثبت: 1395/01/25
خلاصه اختراع:

هدف از اين مطالعه مقايسه وضعيت سلول‌هاي دفاعي ريه و محتواي سورفكتانتي در سنين مختلف گوساله هاي زنده‌ي نر و ماده و بررسي اثر استرس ناشي از ذبح و محتواي آن در بافت ريه بود تا منبع مناسب جهت توليد دارو و در ادامه فرمولاسيون داروي مذكور به دست آيد. ۱۲ رأس گوساله هلشتاين و دو رگ در سه رده‌ي سني انتخاب شدند. 12 عدد ريه راست و 12 عدد ريه چپ سالم دام ذبح شده نيز انتخاب و 150 ميلي ليتر محلول نرمال سالين از طريق كاتتر وارد ريه‌ها و متعاقباً لاواژ با كمك فشار سرنگ صورت گرفت. نمونه هاي اخذ شده در دستگاه سانتريفوژ قرار داده شدند و محتويات رسوب به دست آمده به عنوان سورفكتانت خالص در دماي نگهداريشد.رسوبات به دست آمده جهت جداسازي دو فاز پروتئيني و ليپيدي طبق پروتكل Bligh and Dyer استخراج شدند.12 عدد بافت ريه تازه نيز انتخاب شد. براي تجزيه وتحليل اماري داده ها بين ريه چپ و راست ازروش آماري T-Testستفاده گرديد و براي تجزيه وتحليل اماري داده ها بين گروه زنده ها و گروه 3 تايي (بافت، زنده و ريه لاواژ شده) ازروش آماري One Way ANOVA و آزمون تعقيبي توكي استفاده گرديد. در همه آزمونهاي آماري انجام گرفته،ارزش p-value،كمتر از 0.05 معني دار در نظر گرفته شد. درصد ماست سل ها در جنس نر (1.25 درصد) در مقايسه با جنس ماده (صفر درصد) تفاوت معني داري را نشان داد (04.0p= ). درصد سلولهاي اپيتليال در ريه دام ذبح شده به طور معني داريدر مقايسه با ريه لاواژ شده دام زنده تغيير كرده بود (0.019=p ) همچنين براساس نتايج، درصد ماكروفاژ مايعات لاواژ شده ريه دام زنده در مقايسه با ريه دام ذبح شده به طور معني داري افزايش يافته بود (0.019=p ).تراكم سلولي مايعات لاواژ شده در دام زنده (583 سلول در هر ميكروليتر) به طور معني داري بيشتر از ريه ذبح شده (237 سلول در هر ميكروليتر) بود (0.03p=). بر اساس نتايج، علي رغم كاهش ميزان فسفوليپيد كل، تري گليسيريد و ليپيد كل با افزايش سن، اختلاف معني دار آماري در سه رده سني مشاهده نشد (05.0 p ). تفاوت معني داري بين پروتئين كل در بافت ريه(31049 نانوگرم /ميلي ليتر)، ريه لاواژ شده كل(20602نانوگرم /ميلي ليتر) و گروه زنده ( 13389نانوگرم /ميلي ليتر) مشاهده شد(0.05 >p). بر طبق اين نتايج، فسفوليپيد، كلسترول، تري گليسيريد، ليپيد و پروتئين در نمونه هاي ريه خرد شده در مقايسه با گروه زنده و ريه لاواژ شده بيشتر بود و اين تفاوت از لحاظ آماري اختلاف معني داري را نشان داد كه ميتواند بهترين منبع جهت تهيه سورفكتانت طبيعي با منشا دامي باشد .به دليل عدم تفاوت معني داري بين ريه دام ذبح شده و دام زنده از نظر محتواي سورفكتانتي و به دليل دسترسي بهتر و راحت تر به ريه دام تازه ذبح شده، به نظر ميرسد ريه لاواژ شده دام تازه ذبح شده منبع راحت تر و دردسترس تري باشد. پس از انجام آناليز هاي فوق بر روي سورفاكتانت حاصله از ريه گاو، از آن جهت فرمولاسيون دارو براي بيماران و دام هاي دچار مشكلات ريوي مخصوصا سندرم زجر تنفسي مورد استفاده قرار ميگيرد. پس از اتمام فرمولاسيون دارو ،سنجش و آزمايش آن ماده فرموله شده ، آناليز دستگاهي با كمك HPLC-MS و NMR و سپس X-ray Crystalloghraphyبراي تاييد اندازه ذرات داروي فرموله شده و بررسي شرايط پايداري دارو در دما، رطوبت و pHمناسب انجام ميشود.

تاریخ ثبت: 1392/01/01
مخترع/مخترعان: عباس حاجي اخوندي
خلاصه اختراع:

يكي از دلايلي كه حيات گوساله¬هاي تازه متولد شده را دچار مشكل مي¬كند نقص ايمني ذاتي در اين حيوانات است، كه از دلايل اصلي آن gut closure است. كه اين مشكل يكي از علل اصلي مرگ و مير گوساله¬ها پس از تولد است. داروي تزريقي گياه بابونه به وسيله افزايش زمان باز ماندن منافذ روده و افزايش زمان به بلوغ رسيدن آن، كه فرض بر آن است كه اين اثر به علت وجود مواد شبه كورتون در گياه باشد، باعث افزايش جذب آنتي¬بادي¬ها و ماكرومولكول¬هاي موجود در آغوز به وسيله گوساله مي¬شود كه افزايش ايمني غيرفعال را به همراه خواهد داشت. موادي كه در اين فرمولاسيون به كار رفته است به شرح زير است: 1- گياه Matricaria chamomillia l. 2- اتانول 3- كربوكسي متيل سلولز 4- محلول سديم كلرايد

موارد یافت شده: 9